Even voorstellen

Even voorstellen

Ik ben Ruud Pleune, en ik probeer bij veel dingen verbindingen te leggen. Naast vader van 4 dochters ben ik ECOtherapeut, maar ook projectleider Natuur en Landbouw bij Natuur en Milieu Overijssel en fractievoorzitter van Water Natuurlijk bij het Waterschap Rijn en IJssel. Ik ben in 1997 gepromoveerd op een onderzoek naar strategieën van Nederlandse natuur- en milieuorganisaties. Vanwege mijn band met de natuur kwam ik in 1999 in aanraking met de ECOtherapie.

Wat begon als een losse workshop eindigde met 6 jaar studie in de ECOtherapie. In 2005 heb ik met Janny Wigman Welleco opgericht. Inmiddels heeft Janny het bedrijf verlaten. Maar we werken nog graag samen. De studie in de ECOtherapie heeft me geprikkeld om veel breder met Energetisch Beheer aan de gang te gaan.

Zo heb ik de opleidingen voor energetisch healer, woonbioloog, familieopstellingen en systemisch werk voor organisaties gedaan en heb ik de leergang Gaialogie gevolgd. Maar ondanks dat ben ik toch altijd weer verrast als ik zie wat Energetisch Beheer in systemen teweeg brengt.