Gang van zaken

Gang van zaken

Ik beschrijf hier de normale gang van zaken voor een energetische balancering. Voor particulieren, die nog aarzelen of ze meteen het hele traject in willen gaan, heb ik een aangepaste mogelijkheid.


1. Als u contact opneemt met Welleco, maken we geheel vrijblijvend een afspraak. Ik hoor wat de problemen zijn en ik krijg ter plekke al een indruk van deze problemen. Ik geef aan of ander Energetisch beheer hier kan helpen.

2. Als we na deze afspraak allebei verder willen gaan, maak ik een offerte voor het Energetisch Beheer. Deze sturen we naar u op en we lichten deze graag bij u toe. Pas dan beslist u of we definitief met elkaar in zee gaan.

3. Als u ons de opdracht geeft, vragen we u doelstellingen te formuleren die u in de toekomst wilt bereiken. Samen proberen we deze doelstellingen zo concreet mogelijk te maken. We vragen u dan ook om een plattegrond en/of de naam van uw systeem.

4. Vervolgens maken we een zogenaamde ‘startanalyse.’ We kijken dan heel precies hoe de energetische toestand is. We bepalen ook of de doelstellingen haalbaar zijn en hoe lang de behandeling gaat duren.

5. Daarna gaan we aan het werk. U door met aandacht bij uw hele systeem te zijn en de doelstellingen ‘voor ogen’ te hebben; wij door op afstand uw systeem te balanceren en elke maand de situatie ter plekke waar te nemen.

6. Na 3-6 maanden is de energetische balancering voltooid. Ik geef nog wel tips om zelf het systeem verder te onderhouden. Ook is er de mogelijkheid om elk jaar een ‘APK’ te doen; ik check dan het systeem en geef aan of er eventueel iets nodig is.